Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: captain tsubasa 2 motoru benzer oyunlar.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
captain tsubasa 2 oyun motorunda başka hangi oyunlar yapıldı hatırlıyanlar yazsın lütfen.
Konuyu yanlış yere açmışsınız hocam ayrıca motor derken ne demek istediğinizi anlamadım oynanış olarak diyorsanız Dream Team var.
Captain Tsubasa'nın gba oyunu var renksiz.Bunun dışında yine Sega Cd oyunu benziyor.
Tsubasa'nın kendi oyunları dışında bu tarza yaklaşan yok maalesef.Tutan bir oyun mekanizması keşke devamı da gelseydi.
Oyun motorundan kasıt, birebir her şeyi ile aynı olmasıysa, CT2'nin ABD'de çıkarken kullandığı Tecmo Cup Soccer Game dışında yok sanırım. Buradaki hatalı bilgimi düzeltiyorum, Tecmo Cup Soccer Game, CT1'in alternatifi olarak çıkış yapıyormuş.

Devam oyunlarında seri zaten 8 bit'ten 16 bit'e geçiyor. Diğer futbol oyunları da Tsubasa'ya benzer durumda değil. Yukarıda sayılan diğer oyunlar ise Nintendo'nun el konsolu GBA ve SEGA konsoluna çıktıkları için, motorları farklı oyunlar. Hatta SEGA oyunu o kadar farklı ki, karakter seslendirmeleri falan var. Ona benzer demek çok mümkün değil. Yalnızca oynanış tarzı benzer.

Eğer kasıt da zaten bu oynanış tarzıysa, yani strateji futbol türüyse, Captain Tsubasa'nın oyunlarının büyük kısmı zaten benzer oynanışa sahip. Rise of New Champions, Get in the Tomorrow, Gekitou no Kiseki, Aratanaru Densetsu Joshou, CT5 gibi oyunlar ise bu oyunlar arasında farklı oynanışa sahipler.