Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Hangi Oyunda istediğimiz takım ile oynayabiliyoruz?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Böyle bir oyun var mı mesela toho ile ya da furano ile oynamak istiyorum. vs gibi düşünün. Birtane var diye hatırlıyorum ama bir türlü bulamadım.  üzgün
SNES oyunlarında yani CT3, CT4 ve CT5 oyunlarında istediğin takımı yöneterek CPU yani bot rakibe karşı maç oynayabiliyorsun, tabii oyunun ana hikayesini bitirdikten sonra. Buna da All - Star modu deniyor. CT4 ve CT5'te istediğin takımı, ülkeyi seçebilir yada kendi kadronu oluşturarak maç yapabilirsin. Ayriyeten CT3 oyununda sadece kendi oluşturduğun kadro ile oynayabiliyorsun. CT2 oyununda bu özellik yok maalesef ama bir kaç All Star modu çalışmaları var amma velakin tam olarak istediğin takımları yönetemiyorsun. Eğer çok istersende CT2'de kendin istediğin takımlarla tek maçlık hack yaparak oynayabilirsin.
Youtube'da serisini yaptığım takımlar var.
Misal Musashi takımıyla istediğin 34 takıma karşı oynayabilirsin ama level vs sorun olur.
Ya da Toho ile vs.sitede linkler var indirebilirsin
çok teşekkür ederim bunları bilmiyordum. ayrıca muhtemelen benim hatırladığım atari oyunu değil de diğer platformlarda olabilir. gameboy olabilir. Bütün tsubasa oyunlarını indirmiştim de bir türlü hatırlayamadım hangisi olduğunu tekrar teşekkürler.

Size de teşekkür ederim Misugi inceleyeceğim.