Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Nick Rengimiz ile Alakalı Öneri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhabalar, 

Belli mesaj sayısına ulaşan üyeler için nickinin farklı renklerle gözükmesini sağlayacak güzel bir sistem yapmışsınız ancak benim bu yeşil renk çok aşırı koyu ve boğuk gözüküyor. Acaba yöneticilerimizden rica etsek daha açık bir yeşil tonu veya farklı bir renk atama durumumuz var mıdır? Varsa bunu rica edecektim.  Gülümseme

Olumlu veya olumsuz bilgilendirirseniz sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Yönetimdeki arkadaşlara ileteceğim.Senin aklından geçen bir renk önerisi var mı?
@"Blade" Merhaba,

Aşağıda sitede renk önerinizi seçip html kodu ile belirtebilir misiniz, Gülümseme

https://htmlcolorcodes.com/
Tamam, bekliyor olacağım. 

Renkler bildiğim kadarıyla bizimde mesaj yazarken tıkladığımız renk gruplarından oluşuyor, yani onlardan birini seçebiliyoruz anladığım kadarıyla. Belli seçenekler var ve gördüğüm kadarıyla gerek yöneticiler ve gerekse diğer üye rütbeleriyle tüm renkler kullanılmış gibi. Bu durumda herhangi bir rengin daha açık bir şekilde ara tonu olabilir. Kırmızı, mavi, yeşil, mor hangisi uygunsa ve yönetici ile diğer üye renklerine benzemeyecek şekilde bir rengin açık tonu olabilir. Sizin için hangisi uygun ve müsait ise onu uygulayabiliriz. 

Şimdiden teşekkür ederim.



Edit: Şu aşağıdaki turkuaz rengi olabilir. 

Color Picker — HTML Color Codes
@AlphaT®.NET

Sizin mesajınızın hemen ardından renk öneri html kodunu seçip mesaj atmıştım ama ilk mesaja eklemiş ve belki görememişsinizdir diye tekrar yazayım. Aşağıdaki turkuaz renk olabilirse iyi olur. Yöneticilerinizden web master rengine benzemesin diye onu seçtim ama sorun olmayacaksa daha açık rengi de olabilir veya benzeyecekse bir koyu rengi de olabilir. Şimdiden teşekkür ederim. 


Color Picker — HTML Color Codes
@"Blade" talebiniz değerlendirilmiş olup değişim sağlanmıştır. Gülümseme

iyi forumlar
Sayfalar: 1 2