Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Shueisha Weekly Shonen Jump 1984 No. 31 sayısındaki data sayfası
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Daha önce Shueisha Weekly Shonen Jump 1986 no: 52 sayısındaki Jr. Youth data sayfasını sizinle paylaşmıştım. Bu sefer de Shueisha Weekly Shonen Jump 1984 No. 31 sayısındaki data sayfasını sizinle paylaşacağım. Bu ortaokullar turnuvasındaki en iyi 5 takıma odaklanıyor. Fakat bunun güzelce taratılmış güzel bir sayfasını bulamadım. Ama en azından bir küçük görseli var, bir de yazıların okunduğu büyük görseli.

[Resim: juravufkltn71.jpg?width=689&format=pjpg&...992ad51793]

[Resim: ny1k1zfkltn71.jpg?width=1536&format=pjpg...e211246561]

[Resim: 0j6f4xfkltn71.jpg?width=1536&format=pjpg...c027f303a8]
Abi Efsane Olmuş
Paylaştığın için teşekkür ederim. Bu görseldeki karakterlerin de tek tek fotoğraflarını almak isterdim ama denediğim yöntemi yapınca kalite çok bozuluyor. O yüzden almayacağım.

Hazır yeri gelmişken her zaman aklımda olan yorumu yapayım dedim. Yazarlar ilk seriyi, yani ilkokul-ortaokul dönemlerini çok seviyor. İlk seriyi anlatan bir sürü şey çıkardılar, bunları sıralamak istiyorum.

-1981 manga serisi
-1983 anime serisi
-J Serisi animesinde ilkokul döneminin gösterilmesi
-RT2002 serisinde ilkokul-ortaokul dönemlerinin gösterilmesi
-İlkokul-ortaokul dönemlerini konu alan oyunlar çıkarılması

Ve günümüze yakın zamanlarda:

-2018 reboot serisi
-Memories manga serisi

Ekstra: Karakterler profesyonel olduklarında bile, eski zamanlardaki ilkokul-ortaokul anılarının mangada çok fazla gösterilmesi

Yani ilk seriyi anlatan bir sürü şey var. Tabii hep devam eden hikayeye odaklanacak değiller, bu yüzden en sevdikleri zamanları özlemeleri ve tekrar o senaryoyla uğraşmalarını doğru buluyorum. Ve günümüzde hem ana hikayeye odaklanırken, hem de Memories (Anılar) serisini arada bir yazmaları gayet güzel bir düşünce.

Bu da uzun zamandır aklımda olan, dile getirmek istediğim bir düşünceydi. Bu yüzden yazayım dedim. Bu fotoğrafı da çok beğendim. Bu serinin hala böyle şeylerini görmek çok güzel. Kaptan Tsubasa efsane bir seri.
Sayfa 52'deki Kanji karakterleri bile okurken gözlerim bozulma raddesine gelmişken bu sayfalar için en iyisi mi hiç çabalamayayım.  Dil Çıkarma

İlk göz ağrısı derler ya hani, ondan olacak olsa gerek hem Japonlar hem de tüm dünyadaki CT severler için ilk serinin yeri, tadı, anlam ve önemi cidden bir başka. 
Hayatımda pek çok manga okudum ve anime izledim ancak hiçbirisi CT'nin verdiği tadı vermedi, vermiyor. Hakikaten bende yeri çok özel.

Paylaşım için teşekkürler.  Süper