Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Sizce kaptan tsubasa olmasaydı tsubasanın yerini kim alırdı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Sizce manga tsubasa üzerine kurulmasaydı takahashi sensei mangayı kimin üzerine kurardı? 
Genzo Wakabayashi.

Captain Tsubasa hikayesi, Japon futbolunu değiştirecek iki gencin buluşması olarak başlar. Hala en güncel serilerde bile, merakla beklenen maç olarak Tsubasa ve Wakabayashi'nin Şampiyonlar Ligi finalinde buluşmaları gösterilir. Japonya için Genzo defansın belkemiği, Tsubasa atak kapasitesinin belkemiğidir.
Jun Misugi
Altyapısı da hazır kalp rahatsızlığı olan bir gencin Futbola olan tutkusu ile önce hastalığı daha sonra da rakiplerini yenmesi konu alınır.Ayrıca ilk seride Misugi tüm takımın en iyisiydi.Daha sonra düşürdükçe düşürdüler ve yeni karakterleri yükselttiler.
Bence Kojiro olabilirdi. İilgi çeken bir hikayesi var çünkü küçük yaşta evin sorumluluğunu üstlenmiş ve en önemlisi bir amacı ,hayelleri var. Tsubasa"ya nazaran ulaşmak istediği yer onun için Tsubasadan ve diğer herkezden daha zorlu. Gerçek bir başarı hikayesi olurdu hem Gülümseme
Bence Hyuga olurdu. Bu arada birşey farkettim neredeyse her futbolcunun kötü bir geçmişi veya bir sorunu var. Ancak Tsubasa'nın hiç bir sorunu olmadı Roberto'nun Brezilya'ya götürmemesi hariç. Oda olsun artık zaten daha sonra götürüyor. Anket de açabilirsin bu arada Japon oyuncuları koyardım.
Bence de Jun Misugi. Misugi çoğu kişiye göre Tsubasa'dan bile daha iyi. Tsubasa olmasaydı büyük ihtimalle Japonya'nın kaptanı o olurdu ve onun hikayesi anlatılırdı.
Sayfalar: 1 2