Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Android nes emu nostalgia pro(ct2 telefonda oynayın)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23
@Makoto Soda


Bu sorun neden kaynaklı olabilir diye araştırmayı düşündüm ve geriye dönük eski versiyonları açıp çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedim. Shin ve Final evolution oyunlarının 2017 öncesindeki versiyonlarında hata olmadığını gördüm ve bunun üzerine sırayla 2017 sonrasındaki tarih vererek arşivlediğim yedekleri denedim. İlk hatanın olduğu versiyonu bulduktan sonra her maçta forma rengi değiştirme konusu ile alakalı olabileceğini düşünerek 28244 deki o kodları orijinal hale getirip bu özelliği kaldırmış oldum ve oyuna girdi ama oyuncu pas verdikten sonra başka bir hata ile dondu. 

Sanırım her maçta yakın görünüm forma rengi, normal forma rengi, oyuncu tipi değiştirme, oyuncu ismi değiştirme gibi her maçtaki çoğaltma kodlarından kaynaklanıyor. 

O yüzden şimdilik o tür oyunları telefonda oynamıyoruz. Ama çözümü için araştırma yapmaya devam edeceğim.
Bu sorun neden kaynaklı olabilir diye araştırmayı düşündüm ve geriye dönük eski versiyonları açıp çalışıp çalışmadığını kontrol etmek istedim. Shin ve Final evolution oyunlarının 2017 öncesindeki versiyonlarında hata olmadığını gördüm ve bunun üzerine sırayla 2017 sonrasındaki tarih vererek arşivlediğim yedekleri denedim. İlk hatanın olduğu versiyonu bulduktan sonra her maçta forma rengi değiştirme konusu ile alakalı olabileceğini düşünerek 28244 deki o kodları orijinal hale getirip bu özelliği kaldırmış oldum ve oyuna girdi ama oyuncu pas verdikten sonra başka bir hata ile dondu. Sanırım her maçta yakın görünüm forma rengi, normal forma rengi, oyuncu tipi değiştirme, oyuncu ismi değiştirme gibi her maçtaki çoğaltma kodlarından kaynaklanıyor. Öyle olunca da yapacak bir şey yok deyip bunu çözme çabasından vazg
@Hiena 2

İlgin alakan için çok teşekkür ederim. Bir çok hack oyununu aslında oynayabiliyorum. Çinlilerin yaptığı dahil ama bazıları dediğin gibi pas verdikten sonra donuyor. Legends adında çok sevdiğim bir hack vardı gerçek futbolcuların olduğu özellikle onu hiç oynayamıyorum. Maça girdikten sonra ilk pas vermede oyun direkt hata veriyor.
@Makoto Soda

Evet, mesela Zhangjianihao hackin tüm versiyonları telefonda çalışıyor. Baktığımızda onlarda bizim gibi oyunlarında bu bahsettiğim her maçta forma, tipi, isim gibi değişiklikleri yapmışlar ama onlarda hata olmuyor. Muhtemelen biz kodlar ile ekleme yaptığımız için böyle bir hata oluyor. Onlar ise programlar ile yapıyorlar. Bundan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. 

Onların kullandıkları bu özellik çoğaltma kodları da bizim kullandığımıza göre farklı gözüküyor. O yüzden uygun bir zamanda onların oyunlarındaki her maçta forma rengi değiştirme, portre değiştirme, oyuncu tipi ve oyuncu ismi değiştirme gibi çoklu özelliklerin kodlarını benim bu oyunlarda denerim. Eğer problem düzelecekse o yöntem ile oyunlarımı güncellerim.
@Hiena 2

Sıkıntının kaynağı demek ki bu. Senin hacklerde bir sıkıntı yaşadığımı hatırlamıyorum. Yanlış hatırlamıyorsam Shin de sıkıntı vardı. Toho Soccer olsun  ( ki zamanında CD ye çekmiştim kaybolmasın diye Gülümseme  ) Secret Weapon ve Final Evolution da bir sıkıntı yoktu.
@Makoto Soda

Final evolution un eski versiyonu telefonda oynayabiliyor; 2023 versiyonunu belirttiğim özelliklerle güncelleyince artık o da oynanmıyor. Daha eski olan secret weapons ve toho soccerde telefonda oynanabiliiyor. Onlarda bu yeni özellikler yok zaten ve bu yüzden onlarda problem olmuyor.
@Hiena 2
Yenilendikce oyunlardaki özellikler arttıkça hata verme oranı yükseliyor demek ki  Gülümseme
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23