Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Tüm Özel Hareketlerin Enerji ve Güç Değerleri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşar bugün size CT4 deki tüm özelliklerin güç ve enerji değerlerini paylaşıyorum.Orada verdiğim bilgilerle istediğiniz özelliğin gücünü ve enerjisini değiştirebilirsiniz.

Tesekkurler ! Icerik Acilmistir:


[attachment=1047]

quasar84

Emeğine sağlık. Güzel paylaşım. Bunların arasında ucuruculugu belirleyen kod yok değil mi?
(03-06-2017, Saat: 21:14)quasar84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Emeğine sağlık. Güzel paylaşım. Bunların arasında ucuruculugu belirleyen kod yok değil mi?

Güç kodları uçuruculuğu belirler.Bu Kodları artırdığımızda uçuruculuk artıyor.

quasar84

o halde dragon tiger kodlarını cyclone ile degistirirsem aynı ucuruculugu yakalar.deneyelim.teşekkürler Açık Ağızlı Gülümseme

Aynen dediğin gibi.ilk kod ucuruculugu belirliyormuş. Eline sağlık
CT2 de gibi bir kod dizilimi oluşmuş. CT2 de 2 kod enerjiyi ve öncesindeki kod gücü ve ondan önceki kodda oyuncu uçurmayı belirliyordu. Burada da 3. kod oyuncu uçurma ve 4. kodda güç değerini belirliyor anlaşılan.

Önemli bir paylaşım bu, teşekkürler
(03-06-2017, Saat: 23:43)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]CT2 de gibi bir kod dizilimi oluşmuş. CT2 de 2 kod enerjiyi ve öncesindeki kod gücü ve ondan önceki kodda oyuncu uçurmayı belirliyordu. Burada da 3. kod oyuncu uçurma ve 4. kodda güç değerini belirliyor anlaşılan.

Önemli bir paylaşım bu, teşekkürler
Ben bu uçuruculuğuda güç kodu zannediyordum.Evet dediğin gibiymiş.3. üncü kod uçuruculuk,4. kod şut gücü oluyor.Daha önce paylaştığım Dokumana bu bilgiyide ekledim.
Sayfalar: 1 2 3