Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Enerji dalgalanması Kesin Çözüm Patch
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Evet arkadaşlar bugün size yazdığım patch tanıtacağım.Hex kodlarıyla uğraşan arkadaşlar bilirler.Patchler CT2 Oyunundaki hex kodları değiştirerek oyuna yeni özellikler aktarır.Daha önce yazdığım programları java ile yazıyordum.Ama bu patchlerin mantığını çözdükten sonra artık patch şeklinde program yazacağım.Daha önce Hex Editör kısmında paylaştığım Enerji dalgalanması Kesin Çözüm adlı başlıktaki dokümanın patchini yazdım.Kısaca konudan bahsedeyim.Arkadaşlar rakip oyuncuları bizim takıma aldığımızda enerji dalgalanması oluyordu.Bu sorunu çözdüğümüzde ise Matsuyama,Diaz ve Schneider sinirlendikleri zaman hızlı koşmuyorlardı.Bu program sayesinde Matsuyama –Diaz –Schneideri kendi maçları hariç diğer maçlarda enerji dalgalanması olmadan oynatabilirsiniz.Diğer alacağınız rakip oyuncuların hiçbirinde enerji dalgalanması olmaz.Ayrıca bu üç oyuncu kendi maçlarında sinirlenince hızlı koşarlar.Genelllikle hex editörde paylaşılan konuların bu şekilde patchini yapmaya çalışacağım.Bu ilk patchim.Devamı gelecek.Programın kullanımı diğer patchler gibidir.

Hex editör kısmında anlatığım bu konuya ulaşmak için aşağıdaki linke tıklayın.

http://www.tsubasatr.net/konu-Enerji-Dal...Cozum.html

Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler
Bazı özelliklerde çok fazla kod ve işlem olduğu için bazı arkadaşlarımız bunları uygulamakta zorlanabilirler, bu açıdan bu patch işi onlara baya kolaylık sağlayacaktır.

Sanırım artık o java programı yerine bu patchler üzerinden çalışmalar yapacaksın?Gülümseme
(26-02-2017, Saat: 20:28)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bazı özelliklerde çok fazla kod ve işlem olduğu için bazı arkadaşlarımız bunları uygulamakta zorlanabilirler, bu açıdan bu patch işi onlara baya kolaylık sağlayacaktır.

Sanırım artık o java programı yerine bu patchler üzerinden çalışmalar yapacaksın?Gülümseme

Java çok karışık uygulaması zor.Programı herkes anlamıyor.Ayrıca birçok işlem yapıyoruz.Bu patchleri kullanması kolay.Çok karışık bir durumu yok.Artık patchlerle uğraşacağım.
Bende onu diyecektim. Bunda zorlanmıyorsan, uğraştırmıyorsa çok daha etkili bir yöntem bu. Gülümseme
Arkadaşlar patchyi güncelledim daha önce indirenler tekrar indirsinler
Arkadaşlar bu özellik için daha önce girdiğimiz kodları %50 den dha fazla olacak şekilde kısalttım.Ve patchi yeniden güncelledim.Daha önce indirenler tekrar indirsinler.
Sayfalar: 1 2 3