Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Meksika Maçından İstediğimiz Levelde Başlama
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Burada yapacağınız kısa hack çalışmaları için istediğiniz maçtan ve istediğiniz levelden başlama kodlarını paylaşacağım.  

Şimdi 6 maçlık bir çalışma yapacaksınız diyelim, bunu ilk 6 maçtan da yapabilirsiniz ama oyun 6. maçtan sonra bitsin istiyorsanız bu durumda son 6 maçtan oyunu başlatma daha önemli hale gelir. İşte bunu yaptığınız zamanda o maçtaki rakip oyuncular orijinal sırasındaki yüksek değerlerine sahip iken sizin oyuncularınız ise level 1 den başlar ve tek tek bu oyuncuların değerlerini yükseltmek ve hangi değerleri vereceğinizi hesaplamak yerine takım atlama koduyla beraber birde o maçta aşağı yukarı orijinalinde o maçta aldığımız level değerlerini verebiliyoruz. Bunu da tek bir kod ile yapıyoruz.

3FD36 ofsetindeki 28 kodu o maçta oyuncularınızın 25 levelde başlamasını sağlıyor. Bunu biraz oynayarak yüksek veya düşük bulmanız durumunda 1, 2 değer arttırabilir veya düşürebilirsiniz.  


Dikkat ! Linkleri Gormek Icin Yorum Yazmaniz Gerekmektedir. Gereksiz Spam Mesaj Atanlar Yasaklanacaktir. Emege Saygi Gosterdiginiz Ve Anlayisiniz Icin Tesekkurler
Zamanıyla Çok Aramıştım Bunu Çözmüştüm Bende Vardı Bu Ben Bunu Paylaşıldı Biliyordum Daha Payalşılmamışmıydı Gülümseme Neyse Eline Sağlık
Takım atlama ayrı paylaşılmıştı, istediğimiz levelden başlamada ayrı. Bende şimdi oyununu son 6 maçtan başlatacaklar bunları bir arada vereyim dedim.
allah razı olsun abi çok yararlı konuı
Konu için teşekkürler, çok yardımcı oldu.
Güzel

Süper
Sayfalar: 1 2 3 4