Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: CT2 İçin İstediğim Bir Hack Yapabilecek Var mı ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Merhaba Tsubasa Aile'si. Bu gün, içinizde müsait olan biri varsa benim için şu hacki yapmasını istiyeceğim Gülümseme

1-Japan Team Hack (Oyun Suriye maçından başlıycak ve forma renklerimiz mavi olacak. Morisaki kullanılabilir güçte bir kaleci olacak ve Super Ganbari Goal Keeper kurtarışı olacak. Bu kurtarış 150 güç götürecek, ekranda Morisaki çıkacak ve 'Topu kurtarıcam!!' diyecek. Wakabayashi'ninde SGGK kurtarışı olacak ama onunki Surato kurtarışının seçilebilir versiyonu olacak ve 150 güç götürecek. Matsuyama veya Misugi ile takımı gaza getirme olacak çalım menüsünden. Stat olarak eski hallerinden biraz daha iyi olsunlar. İkizlerin verkaçı azcık daha etkili olsun. Misaki'nin süper pas kesmesi olacak. Müzik olarakta 3. turnuvadaki hazırlık maçlarındaki müziğe sahip olacaz. OYUNUN ANİMASYONLARI DEĞİŞTİRİLMESİN. Wakashimazu'nun Sankakutobi hareketi 150 güç götürecek. Wakabayashi'nin Yumruğu:68 Yakalaması:62 olacak.)

Eskisi kadar ezik bir takım olmayalım.
İstediğin oyunu hazırladım. Yalnız mümkün olan şeyleri ekleyebildim.

Öncelikle Wakabayashi' nin kurtarışını özel olarak belli bir tuş ile seçemiyoruz. Yumruk ve elle her durumda bunu yapıyor. Bu Morisaki içinde geçerli. Dolayısıyla elle ve yumrukla olacak şekilde sürekli yapacaklar.

Sonra Misaki' ye pas kesme ekleyemiyoruz. Özel pas sekme oyunda sadece Tachibana kardeşlerde var ve bunu Misaki' ye eklesek bile ayrı olarak düzenleyemiyoruz, zira Tachibana kardeşler o hareketi skylap huricane, kayma, blok ve pas kesmelerinde bir yapıyor. Hepsinin kodları aynı olduğu için Misaki ye bunu eklesek bile tachibana kardeşlerin birbirini ayakları üzerinde attığı sahneleri çıkar.

Müzik olarak 3. turnuvadaki müzik demişsin de bundan kastın 13. ile 16. maçlar arasındaki o müziği mi istiyorsun? O olduğunu düşünerek onu ekledim.

Wakashimazu ve diğer kalecilerin o özel kurtarışların da 160 enerji harcayacak şekilde yaptım. 150 için için orijinalde değer olmadığı için bilgi ekranında bu sorun oluyor, bu yüzden 160 ekledim.

Bu arada Suriye' den oyunu başlatabiliyoruz ama bu durumda o maçları oynayamadığımızdan level de atlayamıyoruz ve doğal olarak Sao Paolo' daki level 1 de olan değerlerle başlıyoruz. Tabi istediğimiz levelden başlama kodları var ve ben bunu uyguladım. Tüm oyuncular 13 levelde başlıyor. Bunu da orijinal şifre ile Suriye maçını açıp o level değerlerine göre böyle yaptım. Bu durumdan dolayı 2 versiyon olarak ayarladım.

1.Versiyonda 17. Suriye maçıyla başlıyor ve tüm oyuncularda sabit level değeri var.

2.versiyonda da ilk maçtan normal bir şekilde başlar. Artık sen şifre ile 17. Suriye maçından açarsın.


Download:
[attachment=784]
Teşekkür ederim zahmet etmişsin çok sağol Gülümseme

Ama düzeltmeni istediğim birkaç şey var Gülümseme Öncelikle Matsuyama'nın gaza getirme olayında H. Lift yerine Avalanche yazsın. Wakabayashi'den özel uçuşu kaldır Morisaki'ninkinide SGGK yazsın yapınca ve güç götürmesin. Eğer yapabiliyorsan Misaki ve Tsubasa'nın Twin Rövaşata'sı olsun. Level 14'ten başlayalım ilk versiyonda. Sawada ve Hyuga'nın Twin Shoot'u olsun. Matsuyama'nın Eagle Tackle'ı olsun. Misugi'nin normal Rövaşata'sı da olsun. Müzik yine normal Japonya'nınki olsun. Hyuga'nın Dragon Tiger Shoot'u olsun. Kalecilerim sürekli good catch yapmasın. Son olarak Tsubasa'nın clip jump (ct4 çalımı) olsun. Gülümseme Gülümseme Umarım çok yormam şimdiden kolay gelsin Gülümseme
Twin Rövaşata'yı editlemek zor gibi eğer editleyebilen varsa bana kodlarını atabilirmi ? Açık Ağızlı Gülümseme
Victorino sen benim için bu hacki yapabilirmisin ? Hiena belki müsait değildir Hiena müsaitsen benim üstte dediğim gibi bir tekrar editlersin değilsende Victorino sen yapabilirmisin ?
ben vallahi 1 yıldır hack yapmıyorum o haliyle kodlamayı animasyon yapmayı unuttum e haliyle daha yeni yeni kodlara ısınıyorum kusura bakma o kadar haşır neşir meyilli değilim şuanlık
Sayfalar: 1 2 3 4