Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Double Dragon III Hack (4 Adet)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
(30-01-2017, Saat: 20:53)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Evet hiç bitmeyen uzun soluklu bir maceraydı. Ben böyle ilerlemeli dövüş oyunlarını hep severdim. Özellikle de bu tarzda bir oyun olan Prisoner of the War diye bir oyun vardı, oda çok güzeldi ve onda da sonunu getirmiştik. Şimdi arşivimde bu oyunla beraber bulunuyor.

Prisoner of the War demişsin internetten bakayım dedim lan bu Rambo değil mi Açık Ağızlı Gülümseme Biz küçükken buna Rambo derdik öyle oynardık ama sonunu hiç getiremedim. (saolsun okul, aile faktörü) Çocukken Tsubasa başta olmak üzere her ateri oyununun farklı versiyonlarını hayal ederdim (Tsubasa da Tohoyu biz kontrol etsek, DD 3 te rakip ninjalar biz olsak çünkü o kaymaları efsane Açık Ağızlı Gülümseme vs. vs.)

Paylaşım için saol. Aralarında tek anladığım Double Dragon III - The Rosetta Stone - Super Skill Edition (Hack) onda da diğer 2 eleman ilk bölümden açık ve İleri + A yapınca özel silahlarını kullanıyorlar valla bence gayet güzel keşke Sonsuz can lı yapmasalarmışta güzelce oynasaymışız öle hiç zevkli olmuo o ne hiç ölmemek Açık Ağızlı Gülümseme
Guzel
Eskiden oynadigim efsane oyun.Unutulamaz en iyi iyun
eyvallah
teşekkürler
ne oynardık eskiden  zor bir oyundu  Süper
Sayfalar: 1 2 3