Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Hangisi daha iyi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Öncelikle bana yeni konuyu nasıl açmam gerektiğini söylediğiniz için sağolun.tsubasa ve schneider in hangisinin daha iyi olduğu konusunda tartışma başlatmıştım ya evet muller hemen hemen wakabayashi kadar iyi.O konuda şartlar eşit doğru.Ben sırf Schneider,Tsubasayı şaşırtıp gol attı.Çarpışmalarda Schneider kazanmıştı.Elbet Schneider'ı yendi Tsubasa.Ama Carlosta bile o kadar zorlanmadı.Tsubasa,Carlos'u şaşırtmıştı birkaç kez.Birde Japonya milli takımı maçlarında Wakabayashi,Wakashimazu'dan çok daha iyiydi.Ama Nankatsu-Meiwa maçı sırasında sanki Wakashimazu daha iyiydi gibi geldi bana.Düşünsenize Hyuga,Tsubasa gibi ikili şut attımı hiç Wakabayshiye.Bu konuda yorum yaparsanız sevinirim
Yıllar ilerledikçe olması gerektiği gibi oyuncular kendilerini geliştirebiliyor ve Wakabayashi ile Tsubasa bu konuda en öne çıkan isimlerdir. Wakabayashi o maçta Hyuga' dan iki gol yedi ve birkaç şutunda baya zorlandı. Milli maçlara gelindiğinde ise Hyuga, Wakabayashi' nin bilerek bıraktığı şut dışında tüm şutlarını rahat bir şekilde kurtardı. Geçmişe nazaran kıyas yapmak pek doğru değil.

Schneider' in farklı bir yeteneği var ve bu yetenek Tsubasa ile benzer olunca başa baş mücadeleler gördük. Son atakta da Tsubasa, Schneider' i şaşırttı ve onu geçip golü attı mesela.
Ben Kojironun Tsubasadan daha iyi olduğunu düşünüyorum.Çünkü bilirsiniz Kojiro,Tsubasayı yenebilen tek kişi.final maçında meiwa kalesinde wakashimazu olsa bile tsubasa Wakabayashi sayesinde kazandı gibi.Nankatsu-Toho maçında şartlar eşit değil gibi görünsede eşitti bir bakıma.Çünkü tamam Wakashimazu,Morisaki den çok çok daha iyi bir kaleci.Ama Tsubasa gibi Wakashimazu da omzundan sakattı.Tsubasa bunu farketmesine rağmen berabere kaldılar.Bu konuda ne diyorsunuz?
Tsubasa' da onu yendi... Ve ayrıca o zamanlar Tsubasa futbola yeni yeni başlamıştı. Hatta bakarsan o dönemler Misugi, Matsumaya, Souda gibi oyuncularla da denk mücadeleler verdi. Ama zaman geçtikçe tecrübe kazandı ve hem onlarla hemde Hyuga ile fark açtı.
Ben anime ve mangada Misugi mi daha iyi yoksa Matsuyama mı merak ediyorum.Sizce hangisi daha iyi?Birde Misugi ve Matsuyama bence Kojiro Hyuga'dan daha iyi.Çünkü tamam Meiwa,Furano'yu 3-2 yenmişti.Ama son anda kaleye Wakashimazu geçmese yenileceklerdi.Meiwa,Musashi'yi de 3-2 yenmişti.Ama Kojiro,Misugi takıma girmeden önce 3 gol attı.Misugi takıma girince Kojiro hiç gol atamadı ve Misugi 2 gol attı.Bu yazdığımada yorum yaparsanız sevinirim.
Artık hiç kimse sorularıma cevapta vermiyor yazdıklarıma yorum da yapmıyor nedense.
Sayfalar: 1 2