Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Mangaya ve Animeye Paralel Hacklerinin Devamı
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
merakla bekliyorum acaba italya macı oncesi drive sut cekilirmi senaryo oyleydi cunku herkesi çalımlayıp
drive sut cekiyordu
Aslında biz de adeta birebir bir senaryo yapmak istiyoruz fakat elimizdeki olanaklar kısıtlı maalesef
ara sahneler,oyuncular,özel hareketler CT Animesi ile kıyaslandığında yeterli gelmiyor.
Sana katılıyorum gercekten senaryolar kısıtlı mesela topla koşarken bu senaryo  ¡¢&¦´¦Ü¦h©a«m®ê®ñ±'³î³.µ.µÈ¶1·è.ù.û..éßêíXÜñ.ì.ù.û.nø.ó.õ.íhò. hex editörde daha degisik olur bu kod biliyorsundur sen
@DreamStriker

İş değişikliği yaptım ve 9, 10 lara kadar çalışıyorum. Bizim burada özel sektör bu kadar acımasız maalesef! Kızgın - Sinirli Bundan sonra yarım saat yol, sonrasında Namaz, Dini bilgiler, yemek, kişisel bakım [banyo, tıraş vs.] derken birçok gün hiç bilgisayarı bile açamıyorum maalesef. Son zamanlarda haftada bir girebiliyorum ancak. Bu durum daha ne kadar devam eder bilmiyorum ama ne yazık ki elimden bir şey gelmiyor. Haftada bir izin günüm oluyor ve olursa o günlerde, birde erken çıkabileceğim ve işimin olmadığı günlerde bir şeyler yapmaya çalışırım artık.

Son aşamaya gelmiştim; ara sahneler ve bazı ufak ayarlamalar kalmıştı ama vakit problemi nedeniyle ne yazık ki uzun bir zamandır buna vakit ayıramadım ve ayıramayacağım gibi de duruyor. Bazen ara sahneleri iptal ederek, son ayarlamaları yapıp, artık paylaşayım istiyorum ama öylede çok eksik kalacak ve onca emeğe değmeyecek ve beklentileri karşılayamayacak. Ama sadece size verdiğim sözden dolayı bir şekilde bitirip sizlere sunmaya çalışacağım.
Sayfalar: 1 2