Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: taro misaki vs kojiro hyuga
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4
Misaki S.S.S , Boomerang shoot gibi şutlara sahip ve tekniği çok iyi. Hyuga güçlü ve Tiger , Neo Tiger , Raiju shoot gibi şutlara sahip. Fakat bence teknik daha önemli , çünkü teknik ile gücü geçebilirsin diye düşünüyorum. Tsubasa'nın yokluğunda Misaki Hyuga'ya karşı kazanamadı biliyorum fakat kendini çok geliştirdi ve şuan seviyesinin Tsubasa'ya daha da yaklaştığını ve neredeyse eşit olduğunu düşünüyorum çünkü Millenium Dream'de Tsubasa'ya rakipti ve onu çok iyi engellediğini gördük. Ayrıca Golden 23 ve World Youth'ta etkisi çok büyüktü . O yüzden çok farkla olmasa da , Misaki'nin daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Hyuga tek başına neler yapabileceğini futbolda biçimlendirerek gösteren bunun kanıtı veren tek oyuncudur ama hele şükür sonradan takım oyununu benimseyip daha da kuvvetli güçlü hale gelmiştir. şutları fiziği tartışılmaz o Japonya'nın haşin ve sert kaplanı
Mangayı okumak için fazla zamana sahip olmadığımdan dolayı tekniki yönden hangisinin daha iyi olduğunu bilemem ama benim kişisel görüşüm her zaman Misaki.
Misaki gol bakımından Hyuga'ya göre biraz daha zayıf olabilir ama çalım, pas, pas kesmesi daha iyi. Bu yüzden oyum Misaki'ye.
Sayfalar: 1 2 3 4