Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: [Captain Tsubasa V] Santana
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Carlos Santana

[Resim: YjrVvA.png]

Soccer Cyborg Carlos Santana'yı öveceği mi düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz.Ne doğru dürüst bir çalımı vardır nede kesin gol olur diyebileceğimiz bir şutu.Yetenek puanları cidden düşüktür. Ortalama bir oyuncu seviyesinde diyebiliriz.Ek maçlarda Hyuga Japon takımına nasıl yük olduysa Santana'da belirli bir süre Brezilya takımına yük olur. Coimbra'yı antremanlarda sakatladığı için suçluluk duygusu hisseder ve bu yüzden maçlarda hiçte iyi oynayamaz.Vur ensesine al ekmeğini misali Morisaki'ye Mirage şut çekse yakalar yemin ediyorum.Yani ek maçlarda top Santana'ya gelirse topu kesinlikle kaybettiniz demektir.Aslında şöyle olması gerekemez miydi:
Santana Coimbra'yı sakatladığı için suçluluk duygusu hisseder ve onun yerini doldurup takımını şampion yapması gerekirdi.İyi ki Arjantin maçında düzeliyor da birazda olsa güvenimiz geri gelmiş oluyor. Fazla uzatmadan gelelim tekniklerine.
  • Şut:Mirage Shoot, Stealth Shoot
  • Çalım:Bunshin Dribble

Şut

Mirage Shoot

Bildiğimiz Mirage şut hiçbir ekleme yapılmamıştır. Top, şutun isminden de anlaşıldığı gibi sanki bir serapmış gibi çoğalıyor kaleciyi yanıltarak ağlara giriyor.300 enerji puanı götürür. Neredeyse her kalecinin kurtarabildiği bir şutun bu kadar enerji götürmesi bana saçma geliyor.

Stealth Shoot
Gizli, görünmez şut. Coimbra'dan esinlenerek geliştirdiği bir şuttur.Topun dibinden yumuşakça vurarak gizli bir şekilde gitmesini sağlar.Güçlü bit şut diyebiliriz.Gumai,Savicevic,gibi kalecilerde pek etkisi olmasa da orta güçteki kalecilere karşı etkili bir şuttur. 400 enerji puanı gerektirir.Yine fazla güçlü kalecilere karşı az etkisi olan bir şutun bu kadar fazla enerji götüremesi yine saçma geliyor.

Çalım

Bunshin Dribble

İlk olarak CT2 de tanıştığımız adamlarımızı ipe dizen çalım. O zamanki halinden eser yoktur.Yinede işe yarar bir çalımdır 60 enerji götürür rakip oyuncu özel bir defansif hareket yapmadığı sürece rakibi büyük ihtimalle çalımlar.Bunshin(Klon) kendinden beş altı tane göstererek rakibi yine şaşırtan bir çalımdır.

Bunshin Dribble & Stealth Shoot Video



Oyundan birkaç sahneyi paylaşacak olursam:

Santana'nın ekstra maçlarına başladığımızda Arjantin'in Brezilya'yı yenerek bi şampiyonluk kazandıklarını görürüz. Arjantinli oyuncular sevinirken
Brezilyalılar dökülmektedir. Santana takımın haline çok üzülür. Takımı yeniden toplarlayıp bir sonraki rakiplerini yenmek istemektedir. Maçtan sonra soyunma odasında Nascimento ve Santana konuşurlar. Nascimento Santana'nın futbolunun yozlaştığını söyler ve sebebini sorar. Santana pek bir şey söyleyemez ve konuşmanın sonunda yüzünde sert bir ifade vardır.

BREZİLYA VS. ŞİLİ

Maçtan sonra Nascimento Santana'ya kendini toparlamasını söyler. Santana'nın yüzünde çaresizlik vardır.

BREZİLYA VS. BOLİVYA
Bu maçtan sonra Santana'nın Coimbra'yı düşündüğünü görürüz. Santana Coimbra'yla çalışırken ona sert bi şekilde kaydığını hatırlar ve Coimbra bu yüzden sakatlanmış, hastanede yatmaktadır. Bu yüzden Santana yumuşak oynamaya başlamıştır. Santana giderken engelli bir arkadaşına rastlar ve onunla bir süre konuştuktan sonra Coimbra'yı ziyaret etmeye gider. Coimbra Santana'nın üzülmemesini söyler ve moral verir. Santana bundan sonra kendini daha iyi hisseder. Bi sonraki maç için soyunma odasındayken Nascimento takımla birlikte Santana'ya karşı cephe almıştır ve Santana'nın oynamamasını isterler. Ancak Santana oynamak istediğini söyler aralarında tartışma çıkar ve Nascimento'yla arkadaşları maçta oynamama kararı alırlar.

BREZİLYA VS. ARJANTİN

Bu maç final maçıdır ve Gertize Santana'yı satmadığı için dua edin çünkü bu maçı kazanmanızı sağlayan adam o olacak.Santana
artık iyi oynamaktadır ama diğer adamlarınızın olmaması durumu zorlaştırır. Maçtan sonra Brezilya takımının galibiyetlerini kutladıklarını görürüz. Santana birşeyler söyler. Ardından tribünlerdeki Nascimento'nun da Santana'nın yeniden iyi oynamasına sevindiğini görürüz. Ardından yeniden sahada sevinen Santana'yı görürüz ve ekran yavaşça kararır.
cok iyi olmus admin tesekkurler hic usenmedim o kadar iyi yazmissinki bu arada kullandigin bir kaynak varmi?
Bunshin Dribble tekniği bu oyunda görüntü olarak ta çok kötü Kararsız

Oyundaki Santana biraz duygusalmış Güzel
cok güzel olmuş emeğine saglik
süpper olmuş çok güzel emeğine sağlıkGülümseme;)GüzelAçık Ağızlı GülümsemeDil ÇıkarmaSüperYupi