Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: [Captain Tsubasa V] Schneider
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
K.H.Schneider

[Resim: l0r1VE.png]

Schneider çok güçlü bir oyuncudur. Tamamen durdurulamaz biridir. Yeni şutları ve çalımlarıyla bambaşka biri olarak karşımıza çıkar. Eskisinden daha güçlü ve hızlıdır.Schneider'in tek sevmediğim tarafı şutlarının aşırı enerji götürmesidir. En düşük şutu olan Fire şut dahi 260 enerji götürmektedir. Schneider oyun içerisinde en çok özel tekniğe sahip ikinci karakterdir. Pas ve verkaç haricindeki her durumda özel tekniği vardır.
  • Şut:Fire Shoot, Non Fire Shoot, Neo Fire Shoot, Flame Flash, Fire Overhead,Direct Fire
  • Pas:
  • Çalım:Gouinna Dribble, Schneider Turn
  • Top Çalma: Schneider Tackle

Şut

Fire Shoot
Pek bir farklı yoktur, tek farkı daha fazla enerji götürmesidir.260 enerji puanı götürür.

Non Fire Shoot
Cidden güçlü bir şut,topu sağ ayağından sol ayağına geçirip şutunu çeker.Kaleciyi yanıltan bir şuttur bu nedenle düşük görünse dahi Flame Flash'dan sonraki en iyi şutudur.

Non Fire Şut Video



Neo Fire Shoot

CT3 den hatırladığımız bir şut ne kadar güçlü olduğunu siz hatırlayın artık. Ancak her CT oyununda olduğu gibi oyuncuya yeni bir şut gelirse önceki şutun pabucu dama atılır.Şutun CT3 deki halinden eser yoktur.Bu nedenle Wakashimazu dahi bu şutu kurtarabilir hale gelmiştir.

Fire Overhead

Fire şutun rovaşata şeklidir.Pek bir anlatılacak tarafı yoktur ancak şut çok güçlü olmamasına karşın 330 enerji götürür. ?????

Direct Fire

Ceza sahasına yerden bir top atıldığında çekilir.Fire şutun Cyclone benzeri şeklidir.Yani pas yukarında Schneider'in ayağına doğru düşer oda gelişine Fire şutunu çeker.Güçlü bir şuttur 300 enerji götürür.Oyuncu savurabilen tek vuruşudur.



Flame Flash

En iyisini en sona sakladım.Flame Flash oyundaki en güçlü şutlardan biridir.Schneider bu şutunu ilk kez Almanya-Japonya maçında Wakabayashi'ye karşı kullanmıştır.Schneider topa vurduğunda diğer şutların aksine top gerçekten alev alır ve büyük bir hızla döner.

Almanya-Japonya maçındaki bir sahnede:

Japonya bir gol attıktan sonra Schneider'in (Diğer tüm oyunlarda olduğu gibi) endişeli surat ifadesini görürüz.Santradan sonra top Schneider'e verilir bir süre ilerledikten sonra yada ceza sahasına girdikten sonra bir şeyler der ve ardından en güçlü vuruşu Flame Flash'ı ilk kez çeker. Bu şut 450 güç olduğu için Schneider en fazla iki kere daha çekebilir.Ceza sahası dışından çekerse çok güçlü olmasına karşın Wakabayashi'ye karşı etkisizdir.

Flame Flash Video



Çalım

Gouinna Dribble

Bildiğimiz Force Drib oyuncudan topu korur sert bir şekilde adamı savurarak çalım atar.60 enerji götürür.

Schneider Turn

Mangada Santana Turn'nun nasıl olduğunu bilirsiniz işte birebir aynısını bu oyunda Schneider yapar. İlk kez Japonya-Almanya maçında kullanır.Sırtını rakibe çevirerek farkettirmeden topu havaya kaldırıp rakibin üzerinden atar. Oyundaki en iyi 3. çalımdır 80 enerji götürür.

Top Çalma

Schneider Tackle

Mangadan, Hyuga-san dan hatırlayacağınız gibi topla beraber oyuncuyu da kaldırıp savurarak topa sahip olur oyundaki en iyi kaymadır.

Şutların dışında oyundaki sahnelerden bahsedecek olursam :

BAYERN MUNCHEN VS. KÖLN

Maçtan önce tribünler Hernandez için tezahürat yapar ve ardından Schneider ve Hernandez arasında kısa bir konuşma olur.

İkinci yarıda Schneider sert bir darbe sonucunda sakatlanır ve sedyeyle oyundan çıkarılır. Hernandez Schneider der ve Schneider'in çıkışını ona karşı oynama hevesi yarıda kalmış gibi bir ifadeyle izler.

Sakatlanma Sahnesi Video



Bir diğer sahnede:

Japonya-Almanya maçından önce Schneider Müller'le birlikte çalışmaktadır. Çalışma biter ve takım sahayı terkederken Schneider hala sahada durur ve çalıştırıcılar ona bakarlar. Schneider kale boş olmasına rağmen bi Neo Fire Shot çeker ve çalıştırıcılar buna şaşırır. Schneider Flame Flash şutu için hazırlanmaktadır.



Harikasın ya. Ellerine sağlık. Gülümseme Oyunu oynayasım geldi.
Oyunda bu teknikler Schneider Turn ve Schneider Tackle şeklinde mi geçiyor ?
Şunun tekniklerine bir bakayım ben, CT2'ye uyarlanabilir çok rahat. ;)

Bu arada güzel anlatım olmuş eline sağlık. Sağ
Ben sabahtan okudum ama işe geç kalıyorum diye yorum yazamadım. Teşekkür edebiliyor muyuz hala. Dil Çıkarma

Latife bertaraf, Schneider'i çok sevmem ama pek çok oyuncu gibi Schnei'ı da bu oyunda güzel resmetmişler, teknikleri, karakteri, karizması ile çok özel bir karakter.

Anlatım için teşekkürler, Admin. ;)
Gümbür gümbür gidiyoruz nazar değmez inşallah şimdi tek tek cevaplayalım

@MompresaN

Aslında o şekilde geçmiyor haklısın ancak kısaltmalardan dolayı ne olduğunu çözemiyoruz. Teknikleri vakti zamanında bazılarını araştırıp tam isimlerini bulmuştuk ancak bunlar benim bulamadıklarımdı. Oyunda şu şekilde yazıyorlar CM Tackle, EM Turn Açık Ağızlı Gülümseme

@Schneider
Bazıları bizim için gerçekten zor olsa da birçoğunu uyarlayabiliriz. Direct Fire,Flame Flash,Non Fire benim bi ara yaptığım şutlardı ama ne yazık ki herhangi bir oyunda sergileyememiştim bu şutları.

@hikaru Matsuyama
Malesef ki teşekkür alımları saat 17:00 itibari ile kapandı. Malum mesai saatleri dışında teşekkür alımı yapamıyoruz.Yarın tekrar denemenizi öneririz. Dil Çıkarma

Not: Rüşvet kabul edilmez.
Sayfalar: 1 2