Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Kaptan Tsubasa İlk Seri Türkçe Dublaj İndir
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
Frabs programı ile o dönemde çekmiştim. Kalitesi fena sayılmaz. Her halükarda yükleyeceğim, yükledikten sonra bir bölüme bakar karar verirsin. Gülümseme
Frabs ile çektiysen hiç uğraştırmıyım seni sağolasın yine teşekkür ederim. Ben direk şu Çilekeş arkadaşın riplediklerini arıyorum en güzeli o bakalım inşallah geri dönüş yapar. Ya da buradan indirenler yüklerler tekrar : )
Eskilerden geri dönen baya oldu, bakalım belki bir gün oda döner. Elinde olanların yüklemesi için bende buradan çağrı yapıyorum. Eğer biri yüklerse artık bunları düzenli olarak sitemizin sunucusuna yükleyeceğiz ve uzun yıllar sabit olarak burada kalacak. Gülümseme
Merhabalar bu seri linkleri yok acaba yüklenecek mı bu versiyonlar güzeldi teşekkürler
Yumurcak tvden aldığım kayıtlar var, onları paylaşacağım. Birde Türkçe altyazılı olarak var, onları da paylaşırım ama tabi 99. bölümden sonra Almanca dublajlı bölümlere çeviri yapılmış. Birde shin serinin Türkçe altyazılı bölümleri var ve bunları uygun bir vakitte paylaşırım.
(15-06-2017, Saat: 01:02)Hiena Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yumurcak tvden aldığım kayıtlar var, onları paylaşacağım. Birde Türkçe altyazılı olarak var, onları da paylaşırım ama tabi 99. bölümden sonra Almanca dublajlı bölümlere çeviri yapılmış. Birde shin serinin Türkçe altyazılı bölümleri var ve bunları uygun bir vakitte paylaşırım.

İyi olur.Çoğu kişiye faydalı olur.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8