Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Captain Tsubasa II Sao Paulo Hack (Darkray)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3



Tsubasayı yıllar önce bebekken oynardım bu oyunu hackleme konusunda bir çok arkadas farklı iddalarda bulundu ama ben oyunu istediğim şekile sokacagımdan şüphesizdim aynı zamanda yazmam gereken daha yetenekli şutlar var bunlarıda yapacagımdan eminim aklımdakileri eğer bu oyuna koyarsam ilerleyen zamanlarda sizlere eski günlerin hatrına çok taze bir zevk yaşatabilirim..


Şuan için elimden gelenin en iyisi bu,
Çok hatalarım oldu onları düzenlemem lazım..
Şimdilik beklemede kalın iyi seyirler arkadaslar.)


Captain tsubasayı hacklememde en cok yardımı dokunan arkadaşımız hienaya ve diğer mod arkadaşlara teşekkür ederim bu konuda kendisi bana çok yardımda bulundu.
(Bu arada bana iyi kötü yorum atan arkadaslarada)

quasar84

emeğine sağlık kardeşim,benim oynayacağım tarzda olmasa da yine de güzel bir video olmuş.grafikler hakkında bilgin var mı?o tür programları kullanabiliyor musun?bana kalırsa grafik hakkında bilgisi olmayan biri ancak kısıtlı seviyede hack yapabilir.yani oyunda farklı hiçbirşey olmayacaktır,sadece aynı sahnelerin değişik yerlerde tekrarından ibaret kalacaktır.mesela hiyena;tam bir uzman kodlar hakkında,fakat grafik bilgisi olmadığı için onun hackleri bile kabak tadı verecektir kısa zamandauyu
sağol kardeşim bu sadece hatalı hali ya bazı yanlış kodlar yazdım 1. maça brezilya takımı geldi grafik olarak layer diye bi program var onu kullandım ama şuan bu sadece görünüm olarak o programda kalann görüntü bunu ben oyuna nasıl isleyecegimi bulamadım.

Grafik derken tasarımı kastediyorsan kardeş o konuda az çok bilgim var yorumun için sağol bakalım nasıl olcak bende merak ediyorum Gülümseme

Şimdilik sadece hex editor üzerinde calısıyorum..
Hi,guys.Share this room.Thanks
(29-01-2014, Saat: 19:15)bobito84 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Hi,guys.Share this room.Thanks

Rom is Don't Ready and He's don't Share Rom I guess when ready will share Rom.
Thanks for the reply,dude Gülümseme
Sayfalar: 1 2 3