Tsubasa Türkiye Platformu

Tam Versiyon: Gino Hernandez
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
[Resim: player_3800.png]
Kanji : ジノ・ ヘルナンデス
Lakap : Perfect Keeper*
Ulus : İtalya
Doğum tarihi : 4 Şubat
Boy/Kilo : 181 cm / 75 kg
Kan grubu : 0
Mevkî : Kaleci
Takım : Inter Milan Primavera / Inter Milan / İtalya
Numara : 1 / 1 / 1
İlk görünüş : Captain Tsubasa Manga [Bölüm 86]

Profil

Dünya Gençler Şampiyonası'na katılmadan önce, Hernandez bir yıl boyunca hiç gol yemeyerek bir rekor kırmıştı. Schneider'den intikam almak istemişti, çünkü Schneider ona gol atmıştı. Japonya maçında, Japonya'nın atakları karşısında İtalya kalesini savundu, Tsubasa'nın Drive Shoot'unu bile mükemmel bir şekilde yakaladı. Bunun yanı sıra, zor durumlarda sakin olma ve strateji oluşturma yeteneğini de gösterdi. Ancak, Tsubasa ve Misaki'nin ikili oyunu ve Hyuga'nın Neo Tiger Shot'u sayesinde, Japonya Hernandez'e karşı iki gol attı ve zafere ulaştı.
World Youth'ta, Hernandez takımda Aoi'nin potansiyelini ve kararlılığını görmek isteyen ilk kişiydi. Sonunda, Hernandez ve Aoi yakın arkadaş oldu. World Youth'ta İtalya'nın bir üyesiydi, ancak Uruguay maçında, Hino'nun Tornardo Shoot'u yüzünden o ve Gentile sakatlandı. Sonuçta, onlar olmadan, İtalya çeyrek finallerder oynamaya hak kazanamadı.

Teknikler

Altın Sağ El = Golden Hand Catch = Ougon no Migi Ude

Oyunlara özel

Telepati Kurtarışı (Captain Tsubasa VS)
Mükemmel Kurtarış (Tsukurou Dream Team)
Ultra Yakalayış (Tsukurou Dream Team)
Ultra İyi Kurtarış (Tsukurou Dream Team)

Kaynaklar : Kaynak 1 Kaynak 2

*Mükemmel Kaleci

Çeviri bana aittir.
Mangadaki tekniği ve en bilinen kurtarışı olduğu için en azından onu Japonca haliyle bilelim, sitede bu başlık elbette okunacaktır bu sayede Gino'nun meşhur tekniğini orijinal halinde öğrensin insanlar: Ougon no Migi Ude yani *Altın Sağ El*.

@captainmisugi
İstersen Japonca söylenişini de çalışmana ekleyebilirsin.
Hernandez , Aoi ve Bobang tan kurulu bir İnter Yupi Matteo gibi diğer İtalyan oyuncularda takıma dahil olabilir Güzel Şampiyonlar Ligine özel böylesi bir düşüncem varda Dil Çıkarma

C.T. nin en tanınan kalecilerinden biri Süper Teşekkürler ...
İşte benim kalecim ya. Kalp - Sevgi Favori kalecimdir kendisi. Ara sıra bunun teknikleri gözümün önüne gelir, o gazla maçta kaleye geçerim aynı kurtarışları yapamayınca tekrar eski mevkime dönerim. Kararsız
bu kalecinin hastasıyım ben hastası Gülümseme
Road to 2002 kartı eklenmiştir.
Sayfalar: 1 2 3